Mama Luizei Melencu este disperată și i-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal care are de executat o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare. De asemenea, Dincă are de achitat rudelor victimelor sale daune morale în valoare de 710.000 de euro, plus cheltuieli de judecată estimate la 750.000 lei.

Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu

Monica Melencu a mărturisit că singura sa dorință este ca Gheorghe Dincă să aibă parte de aceeași soartă pe care a avut-o fiica ei.

„Nu am primit absolut niciun ban până la ora actuală! Nici nu m-am gândit vreo clipă că vom primi ceva. De unde să ne dea nemernicul ăla bani? Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința. Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu. Vreau să plătească scump, dar nu cu bani. Viața nu se cumpără cu bani.

Mă rog zi de zi ca Dumnezeu să-i dea ceea ce merită. Are să ne dea (n.r. ei și familiei Măceșanu) peste 700.000 de euro. Păi ce să-i iau amărâtului ăstuia de atâția bani? O casă amărâtă în care mi-a ars și omorât copilul?”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, pentru Cancan.

Ea spune că nu poate să treacă peste ce a făcut Dincă și își imaginează chinurile la care a fost supusă fetița sa de fiecare dată când trece pe lângă casa agresorului.

„Trec câteodată pe acolo și îmi trec prin fața ochilor diferite scenarii cu chinurile prin care a trecut copilul meu. Nu pot să uit, nu pot să trec peste. Oamenii cred că viața merge mai departe. Da, exiști, dar nu trăiești”, a spus mama Luizei Melencu.

Pedeapsa de 30 de ani e prea mică

De asemenea, Monica Melencu nu crede în căința lui Gheorghe Dincă și consideră că pedeapsa pe care acesta a primit-o este prea mică.

„Ce căință, domnule? Nu există așa ceva. Un om care face așa ceva, un asemenea monstru, nu se poate căi. Astea sunt invenții ca să dea bine în fața justiției. Pedeapsa de 30 de ani e prea mică, păi în zece ani o să ajungă din nou pe străzi. Vom vedea ce va fi, mai urmează două termene, unul în martie și unul în septembrie”, a mai declarat mama Luizei.