Cutremur total pe piața media autohtonă. Televiziunea TV H, a Fundației Mass-Media România de Mâine, se va închide. Societatea care administra televiziunea a depus la CNA o solicitare de retragere a licenței postului TV H.

Mai mult, s-a depus și o cerere de retragere a licenței prin satelit pentru postul Radio Seven. Mass Media România de Mâine va păstra frecvența pentru Radio Seven, post cu acoperire în București, anunță RTV.

În luna februarie, Adunarea Generală a Acționarilor a decis încetarea activității postului invocând motive financiare. În toată istoria sa de aproape 20 de ani, postul a fost finanțat aproape în totalitate de Universitatea Spiru Haret. Ulterior, toți angajații postului (în jur de 50 – 60) au fost restructurați. În tot acest timp, din februarie până în mai, prorietarii postului au căutat soluții pentru a ceda licența și a vinde aparatura, după cum a declarat în fața CNA un reprezentant al TV H, în luna aprilie. TV H era în lista must carry a posturilor libere la retransmisie.