Pandemia de coronavirus lovește crunt în România. Zilnic avem parte de noi infectări pe bandă rulantă, iar autoritățile trag un semnal disperat. Restricțiile sunt din ce în ce mai mari, dar medicii nu mai fac față valului mare de pacienți.

Cutremur la Știrile ProTV!

COVID-19 a lovit crunt și la ProTV. După Andreea Esca și Neti Sandu, o altă prezentatoare celebră s-a infectat cu noul coronavirus. Este anunțul momentului care i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

Este vorba de Andreea Marinescu. Aceasta a făcut mărturisiri complete despre trauma prin care trece în acest moment, dar și despre ceea ce s-a decis să facă.

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV de dimineaţă a declarat că se simte bine şi ţine în permanenţă legătura cu medicul de familie. „În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia.

E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.