Andreea Esca a primit provocarea anului. Cel care a lansat-o este Dan Negru iar tema o constituie salariul încasat de vedeta de la PRO TV.

Totul a pornit de la o întrebare lansată lui Dan Negru de „un cântăcios celebru”, care l-a chestionat câți bani îi va da ca să vină să cânte la Revelionul pe care îl va găzdui la tv. Cererea cântărețului a avut la bază informația potrivit căreia vedeta Antenei 1 ar câștiga foarte bine. Informațiile furnizate de presă l-au făcut pe Dan Negru să o provoace pe Andreea Esca să-și dezvăluie ea prima sursa de venit. „Aș provoca-o pe Esca să o facă prima, pe 1 Decembrie, de ziua Pro-ului. Ladies first. Și apoi o fac și eu de Revelion”, a comentat Dan Negru pe pagina sa de socializare.

„Bă, Negrule, păi doar atât dai ca să vin la Revelionul tău ? Că in ziare scrie că iei bine” îmi zice un cântăcios celebru pe care o să-l vedeți la Revelion.

Ăsta e un articol apărut ieri care zice că iau 135 mii euro de la tv cu care am contract

„Salariile pe care le încasează Negru și Esca, un mister pentru români” zice ziaru’.

Așa-i că ar fi epic să-mi iau libertatea să vă arăt fluturașu’ de salariu?

Pe tot anu’ + revelion.

Aș provoca-o pe Esca să o facă prima, pe 1 Decembrie, de ziua Pro-ului. Ladies first.

Și apoi o fac și eu de Revelion”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Internauții au reacționat imediat și au transmis mesaje de tot felul. „Vorbeste lumea, ca vrei sa cumperi portul Constanta. Ai bani, de te enerveaza”, a scris un domn pe pagina lui Negru, în timp ce un altul i-a atras atenția, amuzat: „Negrule ..esti mai bogat ca Țiriac”.

Un alt fan i-a spus că „Dacă arată Esca prima fluturașul, nu mai ieși din casă o perioadă”, în timp ce o doamna a conchis: „Altfel dorm la noapte, sunt sigura ca 90% dintre romani se întrebau asta zilnic…”