Realizatorul Tv Radu Banciu pleaca de la B1 Tv, după aproape 10 ani în care a realizat emisiunea ”Lumea lui Banciu”.

Surse au declarat pentru Paginademedia.ro, că plecarea lui Banciu ar fi legată de un nou proiect. Mai exact, realizatorul Tv ar mai fi realizat concomitent o altă emisiune zilnică la canalul Look Plus.

Astfel, potrivit sursei citate, conducerea B1 TV i-a cerut lui Banciu să aleagă una dintre cele două emsiuni, iar realizatorul Tv nu a stat foarte mult pe gânduri, astfel că Look va fi noua emisiune de care se va ocupa în următoarea perioadă.

Ce spune B1 TV

Pentru a clarifica întreaga situația, Paginademedia.ro i-a contactat pe oficialii postului de televiziune B1 Tv, care au confirmat și ei decizia luată de Radu Banciu.

„Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord”, punctează aceștia.

Radu Banciu pe de altă parte nu a fost destul de deschis cu privire la o eventuală declarație.

„Mă deranjezi degeaba”, a spus acesta pentru Paginademedia.ro.

Ce schimbări vor fi la B1 TV

Plecarea lui Radu Banciu va duce la schimbări în grila de programe a postului. Astfel, Tudor Mușat, care avea emisiunea între 20:00-21:00, va acoperi intervalul de până la 22:00, iar de la ora 22:00, va intra Silviu Mănăstire, cu o oră mai devreme decât de obicei.

Radu Banciu a făcut istorie la B1 TV. În anul 2011, acesta a realizat o emisiune cu Radu Naum, iar ulterior, realizatorul a rămas singur la conducerea emisiunii Lumea lui Banciu.

Emisiunea a fost un adevărat succes și era totodată una dintre cele mai urmărite ale postului TV, dar și una dintre cele care au atras multe amenzi de la CNA, având în vedere declarațiile făcute în direct.