Cutremur în showbiz la nivel mondial. Două mari celebrități își spun adio. Este vorba despre Jason Derulo, care s-a despărțit de Jena Frumes, mama copilului său, la doar patru luni de când aceasta a născut.

Într-o postare pe pagina personală de Twitter, artistul a făcut anunțul despărțirii.

Cântărețul este cel care a făcut anunțul despărțirii pe pagina sa de Twitter. Potrivit acestuia, el și Jena Frumes au decis să meargă pe drumuri separate la doar patru luni de când frumoasa mulatră a adus pe lume primul lor copil, Jason King.

Totodată, el a mai spus că despărțirea a fost cea mai bună soluție făcând un apel la respectul vieții private, fără prea multe întrebări.

„Eu și Jena am decis să ne despărțim. Ea este o mamă minunată, dar simțim că separarea ne va permite să fim cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați viața privată în aceste momente”, a scris Jason Derulo pe Twitter.

De menționat este faptul că în ciuda anunțului legat de despărțire, niciunul dintre ei nu a șters imaginile în care apar împreună pe rețelele de socializare. Totodată, doar o zi înainte ca artistul să anunțe despărțirea, Jenna i-a făcut lui Jason Derulo o declarație care i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

Declarație de dragoste înainte de despărțire

Aceasta practic îi oferea partenerului său și copilului o declarație de dragoste. Ea își cerea și scuze pentru încăpățânarea pe care o are, precizând că se bucură de faptul că este acceptată așa cum este.

„Tu ești cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om. Mă completezi cu adevărat și sunt atât de recunoscătoare pentru iubirea noastră. Tu și micuțul nostru mă faceți cea mai fericită femeie din lume și abia aștept să fac mai multe amintiri cu voi.

Știu că sunt mai încăpățânată, dar tu mă accepți așa cum sunt și sunt etern recunoscătoare pentru asta. Te iubesc atât de mult, pentru totdeauna”, a scris Jenna Frumes pe rețelele sociale.

După anunțul despărțirii însă, aceasta a șters mesajul postat. De menționat este faptul că la un momentdat, iubita artistului declara că acesta o face „cea mai fericită femeie din lume”, deci nu se știe ce s-a întâmplat între timp.

Amintim faptul că Jason Derulo este unul dintre cei mai apreciați cântăreți americani de muzică R&B. Artistul, în vârstă de 32 de ani s-a lansat în industria muzicală în anul 2006.

Pe lângă piesele proprii, el  scris melodii pentru artiști cunoscuți, printre care Diddy, Sean Kingston sau Lil Wayne, după care a devenit artist solo. Și-a lansat albumul de debut în 2020, numit chiar „Jason Derulo”. Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului se află „Watcha Say”, „Talk Dirty”, „Wiggle” sau „Love Not War”.