Surse guvernamentale au menționat că ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, dar și premierul Viorica Dăncilă sunt agrenați în cursa pentru preluarea scaunului de comisar european.

Totuși, prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat că nu este interesată de o eventuală plecare la Bruxelles, scrie Bugetul.ro.

De asemenea, OUG114 continuă să fie extrem de contestată de către opoziție și mediul de afaceri, astăzi discutându-se chiar despre arestarea Vioricăi Dăncilă.

„Cei care au elaborat ordonanţa lăcomiei trebuiau arestaţi într-un stat în care se respectă regulile de piaţă, pentru că sunt nişte criminali, pur şi simplu alungă invetitorii şi demolează orice speranţă de bunăstare pentru români. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat la sfârşitul anului trecut, pentru că nimeni nu vine să investească într-o ţară în care înainte de Revelion sunt introduse taxe pe sub masă, fără să fie anunţate, fără a exista un impact bugetar calculat şi aşa mai departe. Deci într-o ţară unde încălcarea şi trădarea se pedepseşte cu închisoarea, aceşti oameni ar fi fost arestaţi deja, pentru că lovitura este teribilă pentru economie”, a declarat Eugen Tomac, liderul PMP.

Te-ar putea interesa și: