Astfel, Gheorghe Dincă a depus o plângere penală prin care reclamă forțele de ordine.

Monstrul de la Caracal susține că a fost bătut de polițiștii care au intrat în locuința sa, în ziua de 26 iulie 2019.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a menţionat că dosarul a fost deschis in rem, ceea ce înseamnă că se cercetează fapta, și nu persoanele, scrie evz.ro.

„Este dosarul în lucru, nu este finalizat. (…) sunt mai multe persoane care au fost în contact, care au fost prezente la cercetarea la faţa locului, şi trebuie stabilit exact gradul de participare al fiecăruia. (…) Au fost atunci, la faţa locului, şi poliţişti şi jandarmi. În dosar urmărirea penală este cu privire la faptă, nu la persoană”, a declarat Anca Anuţa.

Huiduit la Tribunal

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, trimişi în judecată în Dosarul Caracal, în stare de arest preventiv, au fost huiduiți, vineri, la intrarea în Tribunalul Olt, din Slatina, unde cei doi au fost aduși pentru verificarea măsurilor preventive.

Mai multe persoane adunate în fața instituției, l-au apostrofat și huiduit pe Gheorghe Dincă, strigându-i printre altele: „Spânzură-te singur!”

„Omul râde pentru că anchetatorii au minte de copii. După tot ce se întâmplă, îmi este teamă. Vor prinde curaj oamenii de teapa lui Dincă” a adăugat un bărbat care l-a apostrofat pe Dincă.

Dacă în cazul lui Gheorghe Dincă acuzațiile vizează uciderea celor două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre, în cazul lui Fane Risipiţeanu, acesta a fost trimis în judecată pentru viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care va judeca pe fond dosarul cauzei, care a fost înregistrat pe 15 ianuarie 2020.