Cumpana 1993, într-o etapă de dezvoltare a portofoliului de produse și servicii

Pionier pe piața locală în îmbutelierea și livrarea apei naturale de izvor și a sistemelor tip watercooler sau apă la dozator,  Cumpana 1993 este într-o continuă dezvoltare. Începând de anul trecut se lucrează la extinderea portofoliului de produse și vânzarea acestora către piață, atât prin metode tradiționale, cât și în mediul online. 

Având o experiență de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor, în poziții cheie de management și strategie din multinaționale renumite, executivul Răzvan Simion s-a alăturat începand din luna aprilie a acestui an, echipei de management Cumpana 1993, în funția de Business Executive Officer. Din aceeastă pozitie, rolul este acela de a supraveghea toate operaţiunile brandului și de a asigura dezvoltarea strategică, îndeplinirea angajamentelor de sustenabilitate și ofertarea către piață.

“Încă de la începutul anului, managementul Cumpăna 1993 a ales să investească încrezător în viitor, urmărind în același timp tendințele pieței locale. Și-a extins astfel portofoliul de produse și servicii, reorientându-se către noile cerințe ale pietei și ale consumatorilor finali. Am preluat bucuros provocarea de a ma alătura companiei, într-o perioadă de schimbări și tranziție în afacerile tradiționale și sunt încrezător în noile planuri și modalitatea de dezvoltare a acestora”, afirmă Razvan Simion, Business Executive Officer Cumpăna 1993.

Cu o tradiție și experiență de 28 de ani, beneficiind de acoperire națională, cu peste 20 de filiale în toată țara, produsele și serviciile Cumpăna sunt îmbunatățite continuu prin alinierea la cele mai exigente cerințe de calitate și prin aderarea la cele mai noi tendințe ale pieței. Compania se poziționează astăzi ca un furnizor de soluții complete pentru orice tip de afacere, fiind zilnic prezentă atât în companii, cât și pe mesele consumatorilor casnici, în școli, instituții și centre comerciale, cu apa îmbuteliată la bidon reutilizabil de 19L și de 11L, dozatoare de apă, purificatoare, cafea boabe sau capsule, espressoare de cafea automate sau chiar purificatoare de aer.