Un inginer a făcut acest lucru, adresând întrebarea ce job este mai bine să aleagă, Uber sau Zenefits din San Francisco, pe portalul de întrebări și răspunsuri Quora. El voia să vadă argumente pro și contra din partea utilizatorilor și a pus următoarea întrebare: „Care este cea mai bună modalitate să-mi încep cariere: Uber sau Zenefits?” Totodată, el a menționat că Uber are „o reputație destul de bună”, care l-ar putea ajuta în carieră să ajungă să lucreze în companii mari precum Google. În același timp, Zenefits nu pare o companie la fel de puternică precum Uber, dar pare un loc drăguț unde să lucrezi, a mai spus el, scrie The Independent.

Ceea ce a urmat a fost total neașteptat. Din nefericire pentru el, directorul executiv al Zenefits, Parker Conrad, a văzut întrebarea respectivului inginer și a luat rapid decizia în locul lui. Șeful Zenefits a comentat: „Cu siguranță nu Zenefits (n.b. – retragem oferta făcută acestui candidat de a lucra la Zenefits)”.

Astfel, nu este o idee foarte bună să discuți despre ofertele de job pe internet, nici pe site-uri specializate de întrebări și răspunsuri, și nici pe rețelele de socializare.