Taylor Swift gateşte. Bill Gates joacă tenis. Iată ce fac ei si alte persoane extrem de bogate atunci când nu sunt în birou sau în lumina reflectoarelor.

Legendarul Warren Buffett, cu o avere estimată la 61,8 de miliarde de dolari, este un om cu multe talente. Nu numai ca el cântă la ukulele de zeci de ani, dar joacă, de asemenea bridge online, oi dată pe săptămână – uneori cu Bill Gates.

Larry Ellison de la Oracle, cu o avere de 46,1 miliarde de dolari, a început ca marinar novice la vârsta de 22 de ani, atunci când s-a înscris pentru prima dată în curs de navigaţie la Universitatea din California. Astăzi, el este un membru al echipei de yachting Oracle Team USA, care a câștigat în 2010 și 2013 Cupa Americii – o prestigioasă cursă de yahting fondată în 1851.

Cu o avere de 78,9 miliarde de dolari, Bill Gates joacă tenis. El este un mare fan al turneelor din circuitul profesionist şi este prezent în mod frecvent la turneele de tenis.

Mark Zuckerberg, co-fondator şi CEO al Facebook studiază limba chineză. Zuckerberg a încântat mulțimea la Universitatea Tsinghua din Beijing anul trecut, când a vorbit 30 de minute în întregime în mandarină.

El a fost inspirat să învețe Mandarina – o limbă foarte dificilă pentru a fi deprinsă la vârste adulte – de soția sa, Priscilla Chan, a cărei familie vorbește chineză.

Mai multe amănunte despre timpul liber al miliardarilor, în articolul original din Business Insider