Pentru a preîntâmpina discuțiile de genul “reducerile sunt mai mici decât în ofertă” sau “prețurile au crescut cu câteva zile înainte de Black Friday”, a fost lansată o aplicație prin care orice persoană poate monitoriza prețurile produselor pe care dorește să le achiziționeze.

“Anul asta vrem să avem un BLACK FRIDAY corect și să nu mai fim înșelați. Am creat o aplicație web care îți permite să monitorizezi, cu ceva timp înainte de BLACK FRIDAY, prețurile produselor pe care dorești să le achiziționezi, pentru a putea monitoriza evoluția prețului și pentru a vedea dacă discountul oferit de magazin este real sau nu”, spun cei care au creat aplicația.

Pentru a putea descărca aplicația, trebuie să-ți creezi un cont și să începi monitorizarea prețului. Aplicația poate fi accesată aici: https://fair-bf.com .

Mai mult, cei de la Koyos.ro, au lansat deja o promoție, prin care susțin că “a fost introdusă introdus deoarece unii cumpărători au semnalat în trecut faptul că nu au avut acces la discounturi.”
Mai multe detalii aici