Dar acum, în timp ce traversăm apele tulburi ale unor vremuri de criză, competiţia e mai înverşunată ca oricând. A fi lider este o artă. Iar cartea de faţă prezintă remarcabilele atribute ale liderului într-o manieră provocatoare. Veţi descoperi strategii şi abordări de succes, deja testate de numeroşi manageri şi antreprenori, provenind dintr-o mare diversitate de domenii profesionale.
Aveţi în faţă un ghid plin de secrete şi tactici care vă vor ajuta să vă definiţi stilul ideal de conducere; să conturaţi o viziune captivantă a viitorului; să vă comunicaţi ideile într-o manieră abilă; să stabiliţi priorităţi, ţinte de perspectivă şi obiective clare; să angajaţi şi să păstraţi oamenii cei mai capabili; să recunoaşteţi oportunităţile şi să acţionaţi imediat; să rezolvaţi mai repede problemele şi să luaţi decizii mai bune; să delegați în mod eficient și să îndepliniți mai multe sarcini într-un timp mai scurt. În final, înarmați cu toate aceste resurse, nimic nu vă va sta în cale.
 
Cartea va fi distribuita impreuna cu revista Capital incepand de luni, 20 decembrie, la toate centrele de difuzare a presei.
 
Nu rata colectia Capital 2011 – gratuita pentru abonatii Capital! Mai multe detalii aici