Prezentatoarea TV, Iulia Vântur, acum în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai celebre vedete din România. Aceasta s-a făcut remarcată, în mod special, pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare show-uri TV, Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică Jr. Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, iar din 2006 a devenit prezentatoarea știrilor în prime time și week-end. Vedeta a fost premiată de-a lungul anilor pentru activitatea sa în televiziune. Iulia Vântur este recunoscută și pentru cariera sa de model și de actriță.

În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur a părăsit România, pentru a se mută alături de iubitul ei, în India. Acolo, Iulia și-a descoperit o nouă pasiune, muzica, și se bucură, în continuare, de lumina reflectoarelor, atât ca actriță, cât și ca model. Frumoasa vedetă a avut o relație și cu muzicianul Marius Moga.

Iulia are o relație bună cu mama soacră

Fosta prezentatoare TV se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, actorul Salman Khan, cu care este pe punctul să se căsătorească. Cei doi par să se înțeleagă de minune, cu toate că nu și-au expus povestea de iubire. Însă, în ultima perioadă, Iulia și Salman sunt tot mai des văzuți împreună.

iulia-vantur-soacra

În plus, Iulia are o relație bună și cu familia iubitului ei. Fosta gazdă a emisiunii „Ferma Vedetelor” (PRO TV) este văzută din ce în ce mai des alături de mama actorului indian. În luna decembrie, Iulia Vântur a ținut-o numai în petreceri. Astfel, pe 5 decembrie a fost ziua de naștere a mamei sale, pe 7 a tatălui ei, iar pe 9 decembrie a fost ziua lui Salma Khan (născută Sushila Charak), mama actorului Salman Khan, iubitul vedetei.

Iulia Vântur, cu mama lui Salman Khan la aeroport. Blonda se înţelege perfect cu "soacra"