Locuința lui Salman Khan a fost ținta unui atac armat

Locuința lui Salman Khan, partenerul de viață al Iuliei Vântur, a fost ținta unui atac armat! Incidentul s-a petrecut duminică, 14 aprilie 2024. Doi bărbați pe o motocicletă au deschis focul asupra reședinței sale, situată în cartierul Bandra din Mumbai, India. Salman Khan se afla în interiorul imobilului în momentul atacului. A reușit să iasă nevătămat. La momentul incidentului, în casa lui se aflau și câțiva membri ai familiei sale. Au scăpat nevătămați toți.

Au fost trase cinci focuri de armă în imobilul său. Cei doi atacatori au dispărut imediat.

Ulterior, au fost reținuți. Vicky Gupta (24 de ani) și Sagar Kumar Palak (21 de ani) au atacat imobilul vedetei de la Bollywood. Au fost reținuți, luni seara, în apropierea unui templu. Cei doi au recunoscut că sunt responsabili pentru atac, conform Radio City India.

De peste 20 de ani, Salman Khan este țina unei bande criminale

Vicky Gupta și Sagar Kumar Palak sunt membrii unei bande criminale, asociate cu o sectă religioasă. Atacul lor ar putea fi legat de incident de peste 20 de ani, în care Salman Khan a ucis două antilope. Din această cauză, actorul indian a devenit ținta bandei criminale Bishnoi, care consideră antilopele animale sacre.

Salman Khan, mușcat de trei ori de un șarpe

În decembrie 2023, celebrul actor a avut alte probleme. A fost mușcat de un șarpe în grădina fermei sale din Panvel. A fost transportat de urgență la Spitalul Kamothe din Mumbai. După șase ore de tratament,  a fost eliberat din spital. S-a recuperat acasă.

Ferma lui Salman Khan se găsește pe un teren acoperit de pădure, bogat în vegetație și cu o varietate de păsări și animale. Actorul discuta cu câțiva prieteni în momentul incidentului. S-a întâmplat când vorbea cu prietenii săi. A simțit o înțepătură bruscă în braț și l-a smucit. Atunci, prietenul lui a văzut șarpele. Au intrat în panică. Au strigat după ajutor.

„Un șarpe a intrat în ferma mea. L-am scos afară folosind un băț. Treptat, mi-a ajuns la mână. Apoi l-am apucat ca să-l arunc, însă atunci m-a mușcat de trei ori. Era un fel de șarpe veninos. Am fost internat timp de 6 ore. Sunt bine acum.

Este un șarpe, așa că e normal să muște. M-a mușcat o dată, după care s-a produs un haos aici. Apoi, șarpele m-a mușcat din nou. S-a produs o zarvă dupa aceea, toată lumea striga spital, spital. În timpul asta, șarpele m-a mușcat și a treia oara. I-am dat drumul și m-am dus la spital. Acolo am aflat că șarpele era de altă specie (”decât crezusem eu”, n. red.). Când ne-am întors la fermă, șarpele era încă acolo, așa că l-am dus în alt loc”, a zis vedeta.