Iulia Vântur a fost în Dubai, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere, însă nu a fost prezent și Salman Khan. Totuși, prietenele Iuliei Vântur au fost alături de ea în acest moment.

Iulia Vântur nu a putut ajunge înapoi în India de ziua ei

Chiar dacă nu a putut ajunge înapoi în India de ziua ei, unde se află iubitul Salman Khan, Iulia Vântur s-a bucurat de petrecere deoarece prietenele ei au fost alături de ea.

De asemenea, vedeta a primit un buchet uriaș de trandafiri roșii, torturi și mai multe cadouri. Petrecerea a avut loc într-un zgârie-nori din Dubai, după cum se poate vedea în imaginile postate pe rețelele sociale.

„Nu am putut ajunge de ziua mea înapoi în Mumbai dar… Departe de casă, voi, fetelor, m-ați făcut să mă simt că acasă. Va mulțumesc mult pentru dragostea voastră, m-ați făcut să mă simt specială. A fost frumos să împărtășești povești din diferite colțuri ale lumii și să înțelegi, încă o dată, că …tot ce avem nevoie este iubire! Ne-am simțit minunat!”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Iulia Vântur a publicat un mesaj controversat în mediul online

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de lungă durată, pe care au încercat să o țină la distanță de ochii curioșilor. Totuși, artista a publicat anterior un mesaj care i-a băgat pe fani la bănuieli. Aceștia s-au gândit la despărțire.

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta. Am avut puține prietenii de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, a scris vedeta.

Iulia Vântur a vorbit de mai multe ori despre modul în care Salman Khan i-a influențat cariera, dezvăluind că a avut multe de învățat de la faimosul artist pe plan profesional. Pe de altă parte, faptul că au o relație a avut și neajunsuri, artista trebuind să lupte și mai mult pentru a demonstra că merită locul pe care și l-a câștigat la Bollywood.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)