Frumoasa blondă e mai fericită ca niciodată după ce se pare că celebrul actor, Salman Khan, cu care se află într-o relație, i-a dăruit un inel de diamant.

Potrivit Hindustantimes, cei doi ar avea planuri de nuntă. Recent Salman Khan a declarat că nunta va avea loc pe data de 18 noiembrie, dar nu știe încă anul.

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat Salman Khan.

Cei doi s-au întâlnit din întîmplare, după cum spunea Iulia Vîntur și deși îl știa de cînd era mică, mărturisește că nu a fost idolul ei, dar așa a fost să fie.

„Nu, Salman Khan nu e idolul meu, în niciun caz. Dacă îţi aduci aminte de când eram copii şi ne uitam la Sandokan… El şi Raj Kapur sunt cele două nume pe care le ştiu de când eram mică. Dar n-am avut vreun vis să ajung să-l cunosc pe… nu ştiu.

Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, declara în urmă cu ceva vreme Iulia Vântur.