Acesta prezintă o săptămână plină de activități, de la apariții TV și radio în care vorbește despre experiența din emisiune, până la imagini din tabăra organizată de el, pentru tineri antreprenori, Winter Camp Scale Up. Pe lângă faptul că ajută oameni să își vadă visul finanțat în cadrul emisiunii Imperiul Leilor, Cristian Onețiu este și mentor pentru peste 1000 de antreprenori, organizând tabere și cursuri unde îi învață tactici practice pentru a avea o afacere de succes.

Cristian este un antreprenor de succes, care are business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro și se află în Top 500 Forbes. Acesta conduce două companii inovatoare pe piața românească: Life Care Corp și BioLogistic. 

„Decizia de a mă implica în acest format și în această emisiune este pentru mine o continuare firească a ultimilor ani în care am susținut sute de antreprenori în programe de mentorat, atât personal, cât și la distanță. În următoarea perioadă îmi propun să fiu mult mai mult implicat ca investitor în afaceri ce au potențial internațional. Sunt foarte încântat că există o astfel de emisiune în România pentru că este nevoie de o educație antreprenorială, a managementului banilor și de construire a unui plan de afaceri. Mi se pare, de asemenea, extraordinar că această emisiune promovează și aduce în zona de televiziune, într-un format de entertainment, aceste valori care dezvoltă spiritul antreprenorial, cu accent pe construirea de planuri de proiecte funcționale în afaceri, atribute esențiale ale unui om adaptat, în ziua de azi”, a spus Cristian Onețiu.