Fuego a avut o singură iubită despre care a decis să vorbească în public. Artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de ea, dar totul s-a năruit după patru ani de relație.

Cum arată acum fosta iubită a lui Fuego

Fuego este extrem de discret în ceea ce privește viața privată, după ce în 2007 a suferit mult din cauza unei relații eșuate. Artistul și logodnica lui de atunci, Ana Maria Ciaușu, au pus capăt unei povești de amor care a durat 4 ani.
Relația lor s-a terminat din cauza faptului că nu au reușit să aibă copii. Ana Maria a pierdut două sarcini.

Stabiliseră nunta și o aleseseră ca nașă pe interpreta de muzică populară Irina Loghin. O perioadă, logodica lui Fuego urmase un tratament specializat pentru sarcină, însă acesta nu a dat roade.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara atunci Paul Surugiu, conform ProTV.

Fosta iubită a intrat în politică

Fosta iubită a lui Fuego a intrat în politică. În vârstă de 42 de ani, Ana Maria Ciaușu este secretar general al PNL Olt, după doar 6 ani de la accederea în politică. Originară din Slatina, Ana Maria Ciaușu a activat în funcția de consilier local în Primăria Slatina. În 2015 și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului.

În același an s-a retras din cursa pentru desemnarea drept candidat al partidului ei pentru fotoliul de primar. Însă a fost desemnată secretar general al PNL Olt, funcție pe care o ocupă și în prezent.

Deși nu a mai vorbit niciodată despre ea în public, Fuego a pomenit-o pe fosta logodnică într-o piesă din 2009, prezentă pe albumul Cântați cu mine. Piesa, intitulată Ana Maria, amintește de clipele fericite pe care artistul le-a trăit alături de partenera lui.