Are ani buni de carieră în spate și niciodată nu și-a schimbat imaginea radical. O țară întreagă îl cunoaște pe Fuego tuns castron, iar fanii l-ar recunoaște dintr-o mie. Însă, probabil că dacă ar vedea poze cu el din adolescență, nu și-ar da seama prea ușor despre cine este vorba.

Pe numele său adevărat Paul Ciprian Surugiu, Fuego a absolvit Liceul ”Dr. Ion Rațiu” Turda și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice.

Însă, în paralel cu aceste studii, în particular, Fuego a urmat cursuri de canto. A colaborat cu Marius Țeicu – compozitor și profesor și Carmen Aldea Vlad – textier, obținând trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk.

De asemenea a luat și premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, ”Spre rai”.

Discografie impresionantă

A câștigat numeroase premii la festivalurile de muzică din țară, dar și Marele Premiu de Regie pentru punerea în scenă a spectacolelor – Reacțiune în doi – după I. L. Caragiale și Geamantanul cu amintiri”.

Este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice, fiind actor la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești.

Fuego are o discografie impresionantă, cu peste 10 albume și multe zeci de cântece de repertoriu.

Cu toate acestea, Fuego nu este adeptul schimbărilor de look și, de când s-a lansat, are aceeași tunsoare.

În urmă cu ani buni, Fuego arăta, însă, cu totul altfel. Cu părul mai lung și ușor creț, artistul este de nerecunoscut. Puțini și-l amintesc așa, arată cancan.ro.

Sursa: Cancan