Celebrul Fuego este unul dintre cei mai apreciați, dar și controversați cântăreți din lumea muzicală autohtonă. Ultima lui decizie a surprins pe multă lume, dar Paul Surugiu a venit cu toate detaliile.

Fuego pleacă din țară

Fuego pleacă din România? A fost întrebarea la care toți fanii lui au rămas cu gura căscată. Este adevărat, artistul pleacă din țară imediat după ce s-a întors din Israel. Acolo a avut un concert.

Cântărețul a mers pentru a-7-a oară în Israel și le-a cântat fanilor din Eilat inclusiv piese în limba ebraică. Acum, Fuego e pregătit de o nouă aventură. Va pleca foarte curând în America, dar nu definitiv.

„Aseară am avut clipe de neutat la «Româniada», în Israel şi le mulţumesc evreilor-români pentru că mă păstrează de atâţia ani printre preferinţele lor şi minunatei Liliana Mare (organizatoarea evenimentului – n.r.). Nu uitaţi că ne revedem la TVR 2, de la 15.00, cu o gală dragă mie, plină de surprize şi momente de colecţie, cu eroi ai României mele”, a spus Fuego, după ce a revenit din Israel.

Fuego pleacă în SUA

Paul merge în SUA pentru a le cânta fanilor români de acolo. Pe 22 martie 2020, acesta pregăteşte alături de Orchestra Simfonică Bucureşti un spectacol extraordinar la Sala Palatului, intitulat „Simfonic”. Un bilet costă între 80 şi 200 de lei şi le poți achiziționa online.

Fuego a scris în decembrie câteva versuri despre țara lui. Acesta mărturisea că îi este foarte dragă. „De ziua Națională, scrisoare către România mea! Mi-e drag de ea! Ascultați gândurile mele!”, a scris acesta pe contul lui de socializare.

„Sunt sigur că dacă mai mulți dintre noi am simți cu adevărat ideea de unitate, lucrurile ar sta diferit și tu ai fi mai fericită. Istoria te-a pedepsit de multe ori. Tot din cauza alor tăi ai fost păcălită și ai suferit de multe ori.”, spune artistul.