Potrivit mesajului său, acesta le urează cetățenilor „plătească la prețuri integrale asistența medicală și medicamentele consumate pe ei”, în urma nenumăratelor solicitări de ambulanțe din zilele de Crăciun.

„Urare cu belșug de Sărbători

Miilor de români care, ca și anul trecut, ca și în alți ani au sunat disperați la 112, ajungând și prin spitale în urma agresiunii sarmalelor, piftiei, caltaboșilor, cozonacilor și băuturii cu care s-au ghiftuit din belșug, le urez să fie obligați să plătească la prețuri integrale asistența medicală și medicamentele consumate pe ei.
După care, n-au decât s-o ia de la capăt”, a scris gazetarul pe pagina sa de facebook.

 

Peste 1000 de persoane au avut nevoie de ambulanță în ziua de Crăciun

 

Managerul Serviciului de Ambulanță București, Alice Grasu a declar că peste 1000 de persoane au solicitat ambulanța în prima zi de Crăciun și aproximativ 50 de persoane se aflau în locuri publice când au cerul ajutorul la 112, iar 12 persoane au avut tentative de suicid.

„1098 de persoane au avut nevoie de ambulanță în prima zi de Crăciun. 726 au prezentat urgențe de cod roșu și cod galbene, 49 de persoane se aflau în locuri publice când au cerut ajutor la 112. Pentru că vorbim de ziua de Crăciun. 179 de persoane au prezentat probleme digestive. Au fost și 20 de peroane care au consumat alcool mai mult decât era permis. Au fost și 12 persoane care au avut tentative de suicid, din fericire toate au fost rezolvate cu bine”, a explicat Alice Grasu, potrivit stiripesurse.ro.

Se pare că cele mai multe apeluri din această perioadă au fost problemele digestive – 179 de persoane au acuzat astfel de probleme în ultimile 24 de ore, iar medicul Alis Grasu precizează că, în continuare, trebuie moderaţie şi cumpătare în jurul mesei de sărbători.