Cunoscutul jurnalist și formator de opinie a făcut joi un anunț extrem de important privind aparițiile sale tv. El a publicat informația că nu se mai poate întâlni cu telespecatorii săi în zilele de joi la postul Digi 24 Tv.

Popescu încheie astfel colaborarea cu Cosmin Prelipceanu, care a durat nu mai puțin de cinci ani de zile.

Totul a început în urma reproșurilor foarte vehemente pe care CTP i le-a făcut lui Prelipceanu, privind prestația acestuia în emisiunea în care a fost invitat Primarul General, Gabriela Firea.

CTP a numit emisiunea în cazuză ”dureroasă punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine” și a avertizat că nu va mai colabora cu Digi24 dacă mai vede 2 astfel de emisiuni.

Ulterior, a anunțat, prin intermediul unui editorial postat în Republica, faptul că va apărea la postul de televiziune Digi 24 Tv doar în zilele de vineri, pentru a colabora cu o altă jurnalistă:

”Stimați telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, așa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani.

Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei și talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE”, a arătat Cristian Tudor Popescu într-un editorial.