Una dintre prietenele Cristinei Ţopescu, cea care îi administra pagina de Facebook, vine cu detalii şocante despre problemele pe care le întâmpina fosta jurnalistă. Ea căzuse într-o depresie după moartea tatălui ei, Cristian Ţopescu, şi îşi dedica timpul singurei sale pasiuni: îngrijirea căţeilor. Femeia nu crede însă în teoria sinuciderii şi afirmă clar: “Cristina nu a fost o sinucigaşă”.

“Cris intrase într-o depresie. Începuse la un moment dat să aibă datorii. A reuşit să-şi plătească o parte dintre ele. După pierderea jobului, după ce Ticu s-a stins, domnul Cristian Ţopescu, evident că depresia Cristinei s-a accentuat. Cristina nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu. Da, plângea. Da, se agita când vedea un căţel maidanez şi începea să plângă”, a povestit prietena Cristinei Ţopescu.

Cristina Ţopescu îngrijea cu drag şi hrănea foarte mulţi câini

Aceasta a mai oferit detalii despre modul în care jurnalista îşi dedica timpul şi, de multe ori, banii îngrijirii animalelor pe care le iubea atât de mult.

“Cristina nu avea serviciu, Cristina îngrijea, în 2015, 12 căţei, plus hrănea maidanezi din opt locuri. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura grijă a Cristinei era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei personal nu îi trebuia nimic”, a mai explicat femeia, potrivit antena3.ro.

Familia Cristinei Țopescu a decis că trupul neînsuflețit al acesteia va fi incinerat la Crematoriul Bârzeşti și cenușa dusă, ulterior, în Oradea, oraşul în care locuieşte mama sa. La crematoriu va fi organizată și o slujbă unde vor fi prezenți rudele și cei apropiați.