Cristina ajunsese să iubească patrupedele mai mult decât orice. Toţi prietenii ei ştiau că pentru ea nu conta dacă avea bani sa nu, câinii erau mai presus de orice. Vestea că prezentatoarea TV Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în casă a şocat întreaga ţară. A trecut o săptămână de atunci, ea fiind  privegheată şi mai apoi incinerată, conform dorinței sale. Cu toate acestea, drama animalelor sale, fiinţelor faţă de care purta atât de multă dragoste, continuă. Acestea au reuşit să supravieţuiască după ce nu au fost hrănite de zile întregi şi au început să îşi revină fizic, însă un apropiat al cunoscutei vedete spune că nu sunt foarte sociabili şi plâng în continuare.

Ce se întâmplă cu câinii Cristinei Țopescu în prezent

În urma Cristinei Țopescu  au rămas patru câini pe care cunoscuta vedetă îi adunase de pe stradă şi avea grijă de ei în fiecare zi. Atunci când a fost descoperită de către vecini și poliție, animalele au fost luate de către Kuki Bărbuceanu, președintele unui asociații pentru protecția animalelor, dar și un bun prieten al Cristinei. Între timp, animalele, care erau deshidratate, la un pas de moarte, au fost îngrijite și sunt gata de adopție. Însă, momentan, nimeni nu și-a manifestat dorința de a-i lua în îngrijire.

„Patrupedele sunt într-un adăpost în acest moment. Au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp.

Sperăm ca niște oameni cu suflet mare să se îngrijească de aceste animale chinuite. Poate prietenii ei vor vedea acest mesaj disperat și vor dori să adopte unul dintre cei patru câini. Cristina îi considera copiii ei. Nu conta că are bani sau nu, grija pentru căței era mai presus de orice”, a declarat un apropiat al fiicei lui Cristian Țopescu, potrivit playtech.ro.