Cristina Cioran, anunț tulburător despre fetița ei. Micuța Ema a ajuns în sfârșit acasă, după o perioadă dificilă.

Vedeta a recunoscut că a trăit sentimente contradictorii după naștere, când bucuria a fost înlocuită de panică.

Cristina Cioran, anunț tulburător. Și-a adus fetița acasă

Cristina Cioran este în al nouălea cer. Vedeta a făcut anunțul despre Ema, micuța pe care a născut-o prematur.

Aceasta a publicat un video cu micuța și a spus că a ajuns acasă: „Acasă, în sfârșit! Ema fericită, mami si tati leșinați! Vă mulțumim pentru susținere și încurajări! Vă pupăm!”, a scris vedeta pe Instagram.

„Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace.

A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta.

Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit”, a povestit Cristina Cioran la Antena Stars, potrivit dcnews.ro.

Mesaj disperat pe rețelele de socializare

Cristina Cioran a născut prematur pe 19 iulie și a transmis un mesaj disperat pe rețelele de socializare.

Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema, așa cum a numit-o, a ales să vină mai devreme pe lume.

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie maximă pentru Cristina Cioran și iubitul ei, s-a transformat într-un moment de panică. Vedeta a fost foarte speriată și s-a rugat pentru ca fiica ei să fie bine.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd.

Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a spus ulterior Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram.