Cristiano Ronaldo ar putea fi pedepsit

Acum o lună, înaintea meciului jucat de Al-Nassr la Teheran cu Persepolis, în Liga Campionilor Asiei, Cristiano Ronaldo (38 de ani) a primit un cadou. O artistă iraniană i-a dăruit un tabou cu chipul său.

La sosirea în Iran, Ronaldo fost întâmpinat de gazde la aeroport. A primit daruri multe peste tot. Chiar și la hotelul Espinas Palace, unde a fost cazată echipa.

O pictoriță iraniană i-a dăruit un tablou cu portretul starului portughez. Impresionat, Cristiano a îmbrățișat-o, a pupat-o pentru a-i mulțumi.

O știre apărută în Iran l-a surprins pe căpitanul Portugaliei. Potrivit site-ului Rouydad24, din Teheran, ceea ce a făcut Ronaldo e considerat adulter după legea iraniană. În asemenea cazuri, ar trebui pedepsit cu 99 de lovituri de bici. Rouydad24 nu a scris însă și dacă s-a deschis un dosar împotriva jucătorului.

Vrea să mai joace la un Mondial

În februarie, Cristiano Ronaldo va împlini 39 de ani. Portughezul nu este încă gata de retragere, în ciuda vârstei. Totuși, jucătorul lui Al Nassr simte că sfârșitul carierei este destul de aproape. Are deja planul făcut.

Presa din Arabia Saudită a anunțat că Ronaldo a purtat o discuție cu boardul celor de la Al Nassr. El a negociat prelungirea contractului. Vrea să semneze până în 2027, iar în vara acelui an să se retragă din activitate.

Portughezul și-a stabilit și un obiectiv extrem de îndrăzneț înainte de a atârna ghetele în cui. Vrea să câștige Cupa Mondială în 2026.

De fapt, acesta este și motivul pentru care Ronaldo și-a dorit să mai joace. Vrea neapărat să evolueze la un ultim Campionat Mondial. Cel din 2026, care va fi organizat în Mexic, SUA și Canada.

Cupa Mondială din 2026 se anunță un eveniment grandios și este prima din istorie la care vor participa 48 de echipe. Ronaldo nu a renunțat la marele său vis, mai ales după ce Leo Messi a câștigat trofeul mondial în 2022.

Cristiano Ronaldo ar urma să aibă 41 de ani la Campionatul Mondial din 2026 și rămâne de văzut dacă el va fi o variantă pentru selecționata competitivă a Portugaliei.

Selecționerul lusitanilor Roberto Martinez se bazează pe Cristiano Ronaldo, care este golgheterul Portugaliei în preliminariile pentru Euro 2024

El a explicat că Cristiano Ronaldo este în vederile sale pentru Euro 2024, care va avea loc în vară în Germania. Rămâne de văzut dacă își va extinde aceste planuri și pentru Mondialul din 2026.