Este scandal în mediul online din cauza fostului preot Cristian Pomohaci!

Totul a pornit de la slujba de înmormântare a Lidiei Bejenaru, soţia lui Nicolae Botgros. Lidia Bejenaru Botgros avea un vast și variat repertoriu de cântece populare, fiind solistă de o viață a orchestrei “Lăutarii” din Chişinău, dirijată de soțul său. Ea s-a stins din viaţă luni, 26 iulie, la vârsta de 68 de ani.

Ce a putut face Pomohaci la slujba Lidiei Bejenaru?

La slujba de înmormântare, Cristian Pomohaci s-a fotografiat în biserică lângă sicriul Lidiei Bejenaru, iar apoi a postat imaginile pe o reţea de socializare, spre şocul multor internauţi, care au criticat dur acest gest.

Fostul preot a încercat să-i fie aproape lui Nicolae Botgros în acele momente grele, însă modul în care a ales să o facă a fost considerat total neadecvat, internauţii criticând fotografia în care Pomohaci apare alături de trupul neînsufleţit al artistei.

“Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge …. La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău … La fel și toată Basarabia ….

La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o la azi la ultimul concert pe LIDIA BEJENARU Botgros …..”, a scria Cristian Pomohaci pe pagina sa de Facebook.

Câteva dintre comentariile la postarea lui Cristian Pomohaci

Cum va permiteți să postați așa poze?!

De ce postați astfel de poze? Credeți ca doamna și-ar fi dorit ca imaginile cu ea pe ultimul drum să fie publice? Unele momente rămân în familie!

Ești dus cu capul, cum să pui astfel de poze pe net….Condoleanțe familiei!

Cred despre dvs. că aveți mari probleme la ‘mansardă’. De ce urcați astfel de imagini aici?!?!

Chiar dacă această doamnă arată foarte bine și moartă, cred că se răsucește în sicriu că v-ați permis să-i expuneți chipul pe net. Rușine atât familiei, cât și acestui ’popă‘!

Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru aniversau, anul acesta, 50 de ani de căsătorie

Lidia Bejenaru Botgros era bolnavă de cancer şi a trecut prin mai multe operaţii în ultima perioadă. Fiul artistei, interpretul de muzică populară Cornel Botgros, spunea că mama sa a fost operată de trei ori într-o singură săptămână, însă medicii nu au mai putut face nimic, în final, pentru a-i salva viaţa.

Lidia Bejenaru a cântat alături de orchestra “Lăutarii” din anul 1978 şi şi-a cunoscut acolo soţul, pe Nicolae Botgros. Anul acesta, ei ar fi urmat să celebreze 50 de ani de căsătorie.

Sursa foto: Facebook, Cristian Pomohaci