S-a impus la Ajax, Inter Milano sau AS Roma, a câștigat aproape 30 de milioane de euro din fotbal, dar nu poate administra o afacere cu tiruri și, în general, e cam pe minus la afaceri. Sună cumva paradoxal, dar aceasta este realitatea vieții lui Cristian Chivu, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din istorie. A investit sute de mii de euro fără succes în cluburi, imobiliare și turism, dar cea mai mare dezamăgire pare să vină din zona transportului de marfă, culmea, unul dintre segmentele economice care merg foarte bine în ultima vreme.

Afacerea cu transporturi de mărfuri a avut datorii de aproape 700.000 de lei. Chivu şi-a încercat norocul şi în imobiliare şi a cumpărat împreună cu un amic terenuri, case şi locuinţe, pe care nu a reuşit să le vândă, iar în urmă cu câţiva ani, firma fostului fotbalist avea datorii de aproximativ trei milioane de euro, potrivit Star Magazin de la Antena Stars.

Anul trecut, averea fostului căpital al echipei naţionale ajungea la aproximativ 21 milioane de euro, cu 7 milioane de euro mai puțin decât a câștigat ca jucător.