Este vorba de directoarea de îngrijiri de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, fiind asistenta șefă din secția de Chirurgie. Femeia a murit la secţia UPU, după ce-a fost înjunghiată de soțul ei.

Bărbatul a intrat înarmat cu un cuțit în cabinetul ei, și, din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată și a murit la UPU. Ucigașul a fost prins și urmează să fie audiat. Cei doi erau în divorț, iar femeia nu solicitase ordin de restricție.

Potrivit stirideneamt.ro, femeia promovase doar cu câteva zile în urmă examenul pentru funcția de director de îngrijiri, iar vineri era prima zi de la numire. Anca Daniela Patriche a câștigat examenul cu 96,20 de puncte în total, o notă aproape de punctajul maxim. Ea venise la Spitalul Județean de Urgență la începutul anului 2017.

Se pare că bărbatul a venit cu cuțitul de acasă și a așteptat special să intre la orele de vizită. A fost văzut ieșind cu cuțitul în mână din cabinet. Medicii au încercat resuscitarea femeii, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

’’Din cercetările preliminarii efectuate un bărbat de 50 de ani din Piatra Neamț și-ar fi înjunghiat soția de 49 de ani. Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia polițiștilor de investigații criminale, cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care este și competentă pentru soluționarea cauzei’’ a declarat pentru B1.ro agent de poliție Georgiana Moșu, purtător de cuvânt IPJ Neamț.