Accident mortal în Sighișoara. O tânără a murit, un băiat e în stare gravă

Accident mortal. Un tragic incident a avut loc în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în apropierea orașului Sighișoara. În urma acestui eveniment, două persoane au rămas blocate într-un autovehicul. Din nefericire, o femeie a pierit ulterior la spital, iar un bărbat se află în stare critică.

Conform informațiilor furnizate de ISU Sibiu, în jurul orei 23:50, un apel la numărul de urgență 112 a semnalat un accident ce a avut loc pe DJ 143A, în zona de ieșire din localitatea Laslea către Sighișoara.

Două echipe SMURD din Sibiu, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) și un echipaj SMURD de la ISU Mureș au fost direcționate la locul accidentului pentru intervenție.

În interiorul autoturismului se aflau două persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani, găsit conștient. În mașină era și o femeie în vârstă de 22 de ani, care prezenta stop cardio-respirator. Ambii ocupanți erau blocați în mașină. Operațiunile de extragere au fost efectuate pentru a-i elibera.

„Echipajul SAJ și SMURD Sighișoara au preluat femeia și au aplicat de îndată protocolul de resuscitare, deplasându-se spre spitalul din Sighișoara. În cele din urmă, femeia a decedat la spital. Bărbatul a primit îngrijiri medicale întrucât a suferit multiple traumatisme și a fost transportat spre UPU Sibiu, devenind inconștient. A fost transportat de echipajul SMURD cu medic la UPU Sibiu inconștient și intubat”, au transmis reprezentanții ISU.

Un accident similar s-a produs pe 14 martie, pe Șoseaua de Centură

Pe data de 14 martie, în apropierea comunei Glina din județul Ilfov s-a produs un accident serios pe Șoseaua de Centură. În incident, o mașină a fost surprinsă între două camioane de dimensiuni mari.

La momentul respectiv, Centrul Infotrafic a confirmat că circulația era blocată complet în zona respectivă. Pe DNCB (Centura București), în apropierea localității Glina din județul Ilfov, traficul a fost temporar oprit. Motivul acestei întreruperi era o coliziune în care au fost implicate două ansambluri rutiere și un autoturism.

Una dintre persoanele implicate în accident a suferit răni și a primit asistență medicală la fața locului. Aceasta era conștientă în momentul acordării îngrijirilor.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DNCB (Centura București), în zona localității Glina, județul Ilfov, după ce două ansambluri rutiere și un autoturism au fost implicate într-o coliziune.

O persoană rănită, conștientă, primește îngrijiri medicale la fața locului. Se estimează reluarea traficului după ora 08:30”, a transmis instituția respectivă joi dimineaţă.