Pentru campanii social media de succes trebuie explorate si posibilitatile pe care le ofera Facebook, pe langa Instagram, Twitter, LinkedIn, Flickr, Google+ ca platforme cu milioane de oameni, la nivel global, aflati in cautare de informatii, bunuri si servicii.

Reclamele platite sau postarile sponsorizate pe Facebook au o rata a click-ului de pana la 8 ori mai are decat reclamele obisnuite si sponsorizarea postarilor are avantajul ca ajunge exact la categoria de posibili clienti pe care o selectezi si sunt optimizate si pentru mobil.

Utilizatorii de pe platformele social media verifica de cateva ori pe zi continutul media din istoric si mai mult de 50 % din utilizatori fac acest lucru pe dispozitivele mobile. Ceea ce inseamna ca trebuie sa fii pregatit oricand cu un continut calitativ, imagini atragatoare si link-uri catre website-ul tau pentru a atrage clienti sau vizitatori.

Fortin.agency se poate ocupa de acest lucru pentru tine, de la creare unui website, la optimizarea lui, de la campanii de marketing online la organizarea de evenimente si branding personalizat.

Specialistii lucreaza mereu conform unui plan bine stabilit pentru succesul afacerii tale, si indiferent de nivelul la care se afla si scopul pe care ti l-ai propus, poti incepe o campanie social media chiar acum acum.

Astfel, pe langa informare si divertisment, Facebook poate creste traficul catre website si cresterea cifrei de vanzari generate de acest trafic, poate monitoriza progresul si poate folosi statisticile obtinute pentru a crea continut multimedia relevant.

Sponsoriazarea pe diferite platforme social media poate duce la popularizarea afacerii tale si la cresterea vanzarilor, dar acest lucru se intampla cu efort constant, mult timp investit si o expertiza a marketingului digital pe care o dobandesti odata cu experienta. O agentie de publicitate online iti poate oferi tot timpul care iti lipseste si toata energia si pasiunea de care ai nevoie ca suport.

Valoarea afacerii tale in mediul online sa va masura in Like-uri, Share-uri, comentarii, Reach si click-uri catre website. Reclamele platite si bine adresate asigura cifrele cele mai bune, dar asta nu inseamna ca va trebui sa platesti pentru orice postare pe Facebook.

 

Ca in orice afacere, exista cicluri de promovare si retentie care se desfasoara simultan. Odata ce iti vei face un numar de followeri ai paginii investitia de timp si bani pe care va trebui sa o depui nu va fi la fel de mare, dar responsabilitatea creste.

Promovarea prin campanii social media poate fi destul de obositoare si stresanta, mai ales la inceput cand poate nu se vad rezultate imediate. Dar poti fi sigur ca impreuna cu o echipa de profesionisti si cu o strategie de marketing bine gandita, toate eforturile vor fi rasplatite.

In timp ce specialistii agentiei Fortin.agency dispun de resursele necesare pentru a crea campanii social media pentru tine, tu te poti bucura de comunitatea pe care o creezi, de suportul si feedback-ul pe care le primesti si iti poti imbunatati calitatea produsele si serviciilor studiind competitia si dezvoltand noi posibilitati de comunicare cu vechii, actualii si viitori clienti. (P)