„Nu mă mai ocup de managementul editorial de la Realitatea încă din decembrie, nu sunt implicat în schimbările care au loc acum. Am rămas apropiat de Denise Rifai și de Octavian Hoandră, sunt niște moderatori unghiulari, își vor găsi un drum în presă”, a declarat Cozmin Gușă.

Mitrea TV

„În niciun caz nu i-am dat eu emisiunea lui Miron Mitrea, de analiză de duminică seara”, a mai declarat analistul. Oreste a făcut parte din bateria de invitați pe care – nu pot să spun că i-am dat afară, că nu erau angajați, dar am renunțat la ei. Mi s-a părut că sunt prea apropiați de Statul Paralel. Era și Oreste, și Laurențiu Ciocăzanu, și Grigore Cartianu, Sabin Orcan”, a punctat Cozmin Gușă.

Plecările nu fac bine postului

„Nu e vreo bucurie, dar și vremurile sunt complicate. Acuma, era normal ca dacă pleacă Denise Rifai, audiența scade; ea avea 3 ore în Prime Time, de audiență foarte mare, în care bătea și Digi, și B1 de fiecare dată, și aici vorbim de un electorat de centru-dreapta, unde e concurență mai mare, că în rest e bătaia clasică între Antena 3 și RTV pe electoratul de stânga. Acum s-a inversat trendul, dar e normal, greu construiești o vedetă, Rifai la fel ca Rareș Bogdan își domina slotul”,mai spune fostul manager despre audiențele postului.

PSD și Tudorache

„Sunt încontinuare membru PSD la Sectorul 1, sunt atent la ce face Tudorache, e harnic, e umăr la umăr cu domnișoara care face scandal, Clotilde Armand, populismul ei e la modă pentru o parte a electoratului. Sunt nemulțumit, trebuie să facă mai mult acolo Dan Tudorache, pentru că e un primar bun. Sunt în contact și cu conducerea PSD, îi mai critic, nu-mi plac mesajele lor, seamănă cu cele ale lui Iohannis, pe care am ajuns să-l detest acum în criză, pentru populismul său”, a mai spus Cozmin Gușă.

 Ambasadorul SUA dezamăgește

El a vorbit și despre „greșelile lui Traian Băsescu”, anume desființarea magazinelor de proximitate și relația „în genunchi” cu Statele Unite. „Sunt nemulțumit de românul Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA, născut și crescut în primii ani la Iași. Am văzut declarațiile cu corupția, mă așteptam să pornească niște parteneriate”, a adăugat Cozmin Gușă.