Cozmin Gușă, politician, jurnalist, personalitate foarte activă pe scena publică romanească, este invitatul ediției de marți, 13 aprilie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la 23:15, la Kanal D.

Cozmin Gușă se prezenta până nu demult ca analist politic și patronul Realitatea TV, televiziunea în cadrul căreia Denise Rifai a lucrat timp de mai mulți ani.

În vârstă de 50 de ani, căsătorit și cu doi copii, Cozmin Gusă se află, în prezent, la al doilea mandat de Președinte al Federației Române de Judo, este membru, fără funcție, în PSD, este consultant politic și coacționar al unui important post TV de stiri.

Ce întrebări i-a pus fostului ei șef?

Cine este cu adevărat Cozmin Gușă, omul care a jucat întotdeauna cu și împotriva celor mai importanți oameni în statul român, precum Adrian Năstase, Traian Băsescu și Mircea Geoană, putem afla în ediția de marți a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Invitatul este pregătit să răspundă tirului de întrebari după cum el însuși afirma: “Sunt foarte pregătit de <marea spovedanie>…”.

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cristian Popescu Piedone a spus adevărul! ”Familia este toată puterea mea”

Cristian Popescu, alias Piedone, actualul Primar al Sectorului 5 din București, a fost invitatul ediției de marți a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Tată și bunic, căsătorit de peste 30 de ani Cristian Popescu Piedone a vorbit marți seară și despre viața personală, de familie, dar a făcut dezvăluiri și despre perioada teribilă care a avut legatura cu tragedia de la ”Colectiv”.

”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este <steaua mea polară>! (…) Îmi iubesc soția, imi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu!

Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, este o parte din răspunsul actualului edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la întrebarea ”Cum ați cucerit-o pe soția dumneavoastră?”.

Acuzat în dosarul ”Colectiv” de abuz în serviciu și abuz în eliberarea autorizației și acordului de funcționare dat clubului Colectiv, fără aviz ISU, Cristian Popescu Piedone a făcut o mărturisire neașteptată aseară, atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea ”roșie” care i-a fost adresată.