Denise Rifai a dezvăluit tot! Ce ar face dacă nu ar mai lucra în televiziune: Trebuie să fiu numărul unu

Chiar dacă jurnalista a trecut și prin momente mai neplăcute în viața sa, cum ar fi plecarea de la Realitatea, aceasta a continuat să fie cu zâmbetul pe buze. Acum lucrează la Kanal D și are propria emisiune numită ”40 de întrebări cu Denise Rifai” în care invită persoane importante din toate domeniile și unde, spune ea, ”măștile cad”.

Deși iubește televiziunea și ceea ce face, în ultimul interviu oferit pentru publicația OK Magazine, jurnalistă a fost întrebată dacă ar renunța la televiziune și ce ar face în acest context. Răspunsul ei a fost pe măsura așteptărilor și a precizat că ar intra în politică sau ar avea propria afacere.

”Cred că m-aş sufoca dacă n-aş mai face televiziune, dar dacă s-ar întâmpla să nu mai fac asta, cred că m-aş vedea făcând politică, ori m-aş retrage într-un business de-al meu, unde trebuie musai să fiu numărul unu”, spune Denise Rifai.

”Aș vrea să văd marea de la geamul ferestrei”

Ulterior, jurnalista de la Kanal D a fost întrebată unde i-ar plăcea să se retragă în momentul în care nu va mai face televiziune. Ea a precizat că își dorește să stea într-un oraș cu deschidere la mare, pe care să o poată vedea de la fereastra casei.

”Mi-ar plăcea să am nişte pasaje în viaţa mea, pe care să le petrec într-un oraş cu deschidere la mare, să văd marea de la geamul ferestrei casei mele. Mă relaxează foatre mult când văd apa, aş stă la Constanţa tot timpul anului, fără nicio problemă”, a mai spus jurnalista Denise Rifai.