Cozmin Gușă a lansat un pariu politic inedit în cadrul emisiunii de la DCNewsTV. Acesta spune că Diana Șoșoacă ar fi fost prima în sondaje, dacă ar fi fost măsurată.

„Cea care ar avea scorul cel mai mare nu este măsurată, Șoșoacă (n.r. Diana Șoșoacă). Eu pun pariu, nu e un pariu fericit pe care îl pun și repet că nu apreciez calitatea politică a Dianei Șoșoacă în niciunul fel, dar pun pariu că dintre toți din sondaje, Orban, Ciolacu, George de la AUR, mereu uit cum îl cheamă (n.r. George Simion), cei doi frați pătați de la USR PLUS, Barna cu Cioloș, cred că ea era înaintea tuturor, dacă era măsurată”, a spus Cozmin Gușă în cadrul emisiunii de la DCNewsTV.

Val Vâlcu a venit de asemenea cu o reacție

Mai mult, jurnalistul Val Vâlcu a făcut a făcut o serie de precizări importante.

„Între alegeri sau la o distanță semnificativă de alegeri, ieșea Ceaușescu. De ce? Prin prisma votului negativ. Oamenii ziceai ăștia nu sunt buni, ăla m-a supărat etc. Ieșea cu 51 la sută Ceaușescu, căruia i-ar fi cam greu să candideze. Nu se poate duce la BEC să depună candidatura, în rest ar câștiga.”, a spus acesta.

Proiect inedit depus de Șoșoacă în Parlament

Diana Șoșoacă a depus recent în Senat un proiect de lege inedit. Astfel, este vorba despre un proiect care șterge practic toate amenzile primite de cetățenii țării pentru încălcarea restricțiilor aflate în vigoare înstare de urgență.

De menționat este faptul că, acet tip de amnistiție fiscală propus de senatoarea independentă îi privește atât pe românii care și-au achitat deja amenzile, cât și pe cei care nu au apucat încă să le plătească din diverse motive.

Proiectul de lege depus de Diana Șoșoacă șterge sancțiunle contravenționale în cazul:

„Românilor care și-au plătit amenzile li se vor restitui banii, la cerere
Persoanele amendate si care nu au achitat inca amenda nu mai au obligatia achitarii acesteia, iar organele fiscale nu vor trece la executarea silită”, se arată în document.

Odată depus, proiectul inițiat de Diana Șoșoacă urmează să fie dezbătut de parlamentari.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea