Ies la iveală amănunte incendiare despre victoria fabuloasă a Laurei Codruța Kovesi de la CEDO. Consultantul politic și acționarul de la Realitatea PLUS, Cozmin Guşă, spune că decizia CEDO arată implicarea reţelei militardarului american George Soros în justiţia şi politica din România.

Adevărul despre victoria lui Kovesi de la CEDO

Mai mult, Cozmin Gușă îl menționează și pe fostul președinte, Traian Băsescu. Gușă spune că actualul europarlamentar este de fapt artizanul afirmării lui Kovesi.

„Kovesi – CEDO – Soros . Q.E.D.!

Acțiunea: Sorosism peste România

Declansare: Decembrie 2004

Autor: Traian Basescu

Abia decizia CEDO referitor la Kovesi vine sa confirme , după atâția ani de speculații și presupuneri, implicarea profundă a “rețelei George Soros” in justiția și politica interna românească. Aveți timp să analizați in criză elementele de bază: de la operativitatea RARISSIMĂ a procedurii deciziei CEDO in cazul Kovesi, pana la rapoartele publice care arată “infestarea” CEDO cu “sorosism” ( citiți măcar raportul recent al francezului Gregor Puppinck), trecând prin “rețeaua Coldea-Kovesi de sorosisti” din justiția românească, putând ajunge inclusiv la GENEZA momentului “infestării” ( Decembrie 2004 și deciziile noului președinte Basescu de a numi consilier prezidențial pe Renate Weber, șefa in România a ONG ului lui Soros , respectiv impunerea Monicăi Macovei ca ministru al justiției din partea PD, Macovei fiind o “eminentă cenușie “ a rețelei Soros din România). Punct.

Voi analiza in detaliu asta in perioada următoare, din postura de “actor” implicat in evenimentele din 2004 ce-au generat “sorosism peste România””, scrie Cozmin Guşă pe Facebook.