Există multe opțiuni de pariere disponibile pe site-ul agenției de pariuri online Unibet , multe dintre ele făcând referire la goluri sau la alte evenimente din meci. Se poate spori adrenalina cu astfel de variante ce nu țin neapărat cont de evoluția meciului în ansamblu, de rezultatul final de pe tabelă. Este bine știut că meciurile din Champions League sunt destul de imprevizibile, mai ales atunci când se întâlnesc echipe foarte puternice și cu mari ambiții în fotbalul european. 

Cote pariuri Champions League – ponturi populare

FC Barcelona – PSG: calificare pentru francezi – cotă 1.75 la Unibet

Barcelona joacă acasă primul meci cu PSG pe data de 16 februarie, de la ora 22:00, în timp ce returul este programat pe data de 10 martie, la aceeași oră. Renumele catalanilor ar putea să nu fie de ajuns în această dublă confruntare, căci echipa oscilează în evoluții în ultima perioadă în La Liga, iar atmosfera din lot nu este cea mai bună. Leo Messi a intrat în ultimele luni de contract și se pare că ar putea pleca de la Barcelona. În plus, plecarea lui Luis Suarez se resimte serios în zona ofensivă.

Chiar dacă nu a evoluat perfect în faza grupelor, PSG a dovedit că este o echipă solidă, care se simte foarte comod în Champions League. Să nu uităm că anul trecut PSG a jucat finala competiției, pierzând în fața celor de la Bayern Munchen. Acum, francezii au de demonstrat că acel moment nu a fost doar un episod fericit, ci că pot face performanță de top în mod constant. 

În 2017, FC Barcelona s-au întâlnit tot în optimile Ligii Campionilor. PSG a câștigat în primul meci cu 4-0, iar apoi spaniolii au întors rezultatul și s-au calificat, după 6-1 în retur. Cu mult mai multă experiență și fiind pe val și în campionat, PSG ar putea profita de vulnerabilitățile Barcelonei, astfel că merită luată în calcul ideea de a paria pe calificarea francezilor la o cotă excelentă, de 1.75, oferită de agenția de pariuri online Unibet.

 

Sevilla – Borussia Dortmund: calificare pentru spanioli – cotă 2.10 la Unibet

Pe 17 februarie se joacă meciul Sevilla – Borussia Dortmund, iar returul urmează pe 9 martie, ambele partide începând la ora 22:00. Câștigătoarea trofeului Europa League din sezonul trecut nu are evoluții excelente în La Liga, însă în cupele europene reușește să se mobilizeze foarte bine, așa cum a arătat în ultimii ani. Merită astfel încercată cota de 2.10 disponibilă în oferta Unibet pentru un pariu pe calificarea celor de la Sevilla în faza următoare a competiției.

De 10 ani nu s-au mai întâlnit Sevilla și Dortmund. În ultimele meciuri directe, în grupele Europa League, Sevilla a câștigat cu 1-0 la Dortmund, iar în meciul din Spania scorul a fost 2-2. În precedentele 10 jocuri pe teren propriu în Champions League, FC Sevilla a cedat de doar două ori.

Atletico Madrid – Chelsea: calificare pentru britanici – cotă 1.85 la Unibet

Meciul Atletico Madrid – Chelsea se joacă pe 24 februarie de la ora 22:00, iar returul se va disputa pe 17 martie, la aceeași oră. Londonezii au terminat neînvinși faza grupelor din Liga Campionilor și au speranțe pentru un sezon mult mai bun decât cel de anul trecut. Faptul că meciul retur se joacă pe Stamford Bridge este un avantaj suplimentar pentru Chelsea. Astfel, poate fi o idee bună parierea pe calificarea formației britanice – cotă 1.85 pe platforma unibet.ro. La ultimele dueluri directe (în 2017, în grupele Champions League), Chelsea a câștigat la Madrid cu 2-1, iar la Londra scorul a fost 1-1.

Pariuri antepost Champions League: Bayern Munchen rămâne principala favorită

Agenția de pariuri online Unibet a actualizat cotele antepost pentru pariuri pe câștigarea trofeului Champions League. Bayern Munchen rămâne principala favorită, mai ales că și-a confirmat acest statut prin evoluția de până acum. Cota este 3.75 în acest moment pentru situația în care bavarezii câștigă finala competiției. În optimi, Bayern întâlnește Lazio, o formație destul de accesibilă pentru germani.