“Începând de astăzi, toţi clienţii Cosmote România beneficiază de servicii de comunicare îmbunătăţite, având posibilitatea de a vedea imagini în timpul convorbirilor şi de a trăi experienţe unice atunci când vorbesc cu cei dragi”, se arată într-un comunicat al operatorului.
 
Pentru a putea iniţia apeluri video, clienţii trebuie să folosească un terminal compatibil 3G cu cameră video, să se afle într-o zonă cu acoperire 3G şi să solicite activarea serviciului Apel Video. Activarea serviciului este gratuită.

Pentru a încuraja clienţii să testeze şi să folosească serviciul Apel Video (Video Call), operatorul a lansat o promoţie fără precedent. Până la 31 decembrie 2010, clienţii pot efectua apeluri video în reţea folosind minutele în reţea incluse în planurile lor tarifare pentru apeluri voce.

De asemenea, tot până la 31 decembrie, pentru planurile tarifare care au minute nelimitate gratuite pentru apelurile în reţea, şi apelurile video în reţea vor fi gratuite. După consumarea minutelor incluse în planurile tarifare, apelurile video în reţea vor fi tarifate cu 0,12 euro/minut (fără TVA), în timp ce apelurile video în afara reţelei vor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fără TVA), pentru abonaţi, şi cu 0,16 euro/minut, atât în reţea cât şi în afara reţelei, pentru utilizatorii de cartelă.

În plus, clienţii au la dispoziţie noua extraopţiune Apeluri Video, care include 20 de minute pentru apeluri video către reţeaua Cosmote şi alte reţele mobile naţionale, la preţul de 2,60 euro pe lună (fără TVA). Clienţii cartelelor preplătite pot activa extraopţiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni, extraopţiunea având o valabilitate de 30 de zile.

Cosmote România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 iunie 2010.
SURSA: Cosmote