Traficul de date poate fi folosit atât pe telefonul mobil cât şi pe computer, folosind telefonul mobil ca modem.

„Am creat noile extraopţiuni Connect Mobile cu scopul de a le oferi clienţilor noştri pachete de date gândite pentru a răspunde cerinţelor lor, acoperind toate nevoile de trafic, la preţuri foarte avantajoase”, a declarat Gabriel Ioniţă, senior manager, Products & Services Development, Cosmote România.

Abonaţii pot naviga pe internet de pe telefonul mobil sau îl pot folosi ca modem pentru computer, fără nicio restricţie, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps.

Utilizatorii cartelei preplătite au oferte avantajoase din care să aleagă, începând de la extraopţiunea de 2 euro pentru 50 MB, ce poate fi folosită timp de 30 de zile. Extraopţiunile oferă până la 1,5 GB trafic. Serviciul permite navigarea pe internetul mobil fără restricţii sau utilizarea teminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps. Din momentul în care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0, 2 euro pe MB.

Utilizatorii cartelei Cosmote sau cei ai cartelei Frog pot activa extraopţiunile de mai multe ori în cursul unei luni. Serviciile 3G sunt disponibile în prezent în peste 3.500 de localităţi din întreaga ţară. Reţeaua 3G oferă acces la internet cu viteze de până la 21,6 Mbps.

Te-ar putea interesa și: