Joy este un telefon cu ecran senzitiv TFT de 2,8 inci, cu 262.000 de culori, tastatură QWERTY, cameră foto de 2 MP, memoria internă de 70 MB , spaţiu de stocare de până la 8GB,  Wi-Fi, Bluetooth şi USB. Acesta se adresează celor care postează deseori pe reţelele de socializare. Telefonul dispune de o baterie ce îi conferă o autonomie de peste 650 de ore în aşteptare, respectiv 35 de ore de ascultat muzică sau până la 9 ore de convorbire.

Frăţiorul mai mic, Sense, este un terminal cu ecran senzitiv TFT de 2,8 inci, cu 256.000 de culori, cu un design la fel de elegant precum Joy, care îl face să fie cel mai bun instrument pentru navigarea pe site-uri de social media, prin simpla tastare pe ecranul senzitiv. Conectivitatea implică Wi-Fi, USB, respectiv compatibilitate GPRS şi EDGE. Sense dispune, de asemenea, de mufă standard de 3,5 mm pentru căşti audio, de slot pentru card extern de memorie de 8GB, cameră foto de 2 MP cu opţiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Bateria oferă o autonomie de peste 600 de ore în aşteptare, sau 35 de ore de de ascultat muzică sau până la 9 ore de convorbire.

 „Aşa cum sugerează şi numele terminalelor, oferim două modele de telefoane mobile actualizate la standardul de utilizare al anului 2011, în care accesul la internet şi conectarea la social media sunt implicite, ce aduc bucurie în vieţile clienţilor şi dau un nou sens social media”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, Cosmote România.

Ambele telefoane pot fi sincronizate cu servere de e-mail şi reprezintă în mod clar cea mai bună ofertă de pe piaţă. Joy este disponibil în magazine la preţuri începând de la 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine de la 17,48 euro, sau la preţul de 359 lei, TVA inclus, fără conectare. Sense poate fi achiziţionat tot la preţul de 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine începând de la 10,79 euro, sau la preţul de 299 lei, TVA inclus, fără conectare.