Cristina Cioran vine cu noi detalii despre fiica sa. Când va ajunge acasă micuța Ema

Cristina Cioran a trecut prin momente grele de la nașterea fetiței sale Ema. Având în vedere că aceasta s-a născut prematur, cea mică are mai multă nevoie de atenția medicilor. Cu toate astea, mama sa spune că totul este bine și că speră să o aducă pe micuță acasă cât mai curând.

Fosta prezentatoare TV a precizat că are voie să o viziteze o dată pe săptămână, nu două așa cum i s-a spus inițial. Ea a mai zis că nu știe cât va mai sta Ema în spital, subliniind că totul depinde de evoluția sa și de ce spun medicii.

”Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii.

Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a spus vedeta pentru impact.ro.

Micuța a început să ia în greutate

Cristiona Cioran a vorbit pe rețelele de socializare despre starea de sănătate a micuței și a spus că aceasta a început să ia în greutate. Mai mult decât atât, vedeta le mulțumește fanilor pentru gândurile bune.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și pentru toate încurajările. Sunt mult mai încrezătoare datorită vouă, nu am crezut că sunt atâtea situații similare. Fetița este bine, a început să ia în greutate. Am văzut-o, zâmbește.

E bine, e foarte bine îngrijită. Vă mulțumesc mult și apreciez fiecare mesaj pe care mi-l trasmiteți. Fiecare gând de la voi însemnă foarte mult pentru mine.

Vă mulțumesc mult”, a declarat Cristina Cioran pe rețelele de socializare.