Veşti extrem de proaste pentru actriţa Cristina Cioran. Vedeta trece printr-o perioadă foarte grea. Fiica acesteia are mari probleme de sănătate, iar momentul când o va aduce acasă e încă foarte îndepărtat.

Lovitură teribilă pentru Cristina Cioran

Cristina Cioran traversează una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Și-a dorit enorm să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit. În urmă cu câteva luni a dezvăluit că este însărcinată și era mai fericită ca niciodată. Starea de bine s-a transformat rapid.

Din cauza unei enterocolite, fosta prezentatoare TV a născut cu circa trei luni înainte de termenul stabilit de medic. Fiica ei, Ema, a venit pe lume mai devreme, iar medicii, ca să-i salveze viața au inttrodus-o într-un incubator, unde se află deja de mai bine de o săptămână și unde va mai trebui să rămână o perioadă.

Vedeta a fost externată din unitatea medicală, căci starea ei de sănătate era una bună și era în afara pericolului. Doar că acum trebuie să îndure noi obstacole. Ca urmare a regulilor impuse de pandemia de coronavirus, accesul vizitatorilor în spital este restricționat, chiar și al mamelor care au copiii încă în incubatoare.

Cristina Cioran își poate vedea propriul copil doar de două ori pe săptămână, iar gândul că nu poate fi alături de fiica ei în orice moment și să o țină strns în brațe pur și simplu o derâmă.

Cristina Cioran, probleme imense

„Cea mai mare durere a mea este că nu sunt lăsată să stau lângă fetița mea în spital. Regulile impuse de pandemie ne țin departe! Inclusiv medicii și-ar dori ca mămicile să fie acolo…mi se pare atât de nedrept și de năucitor”, a scris în urmă cu puțin timp Cristina Cioran la InstaStory.

Starea de sănătate a Emei evoluează înspre bine. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că cea mică este vizibil mai fericită atunci când primește vizite de la ea și iubitul ei.

Cristina Cioran a mărturisit că abia așteaptă să o ia acasă pe fiica ei, însă nu știe cât va mai fi nevoie ca cea mică să mai stea în incubator. Între timp, ea și tatăl fetiței pun la punct ultimele detalii pentru camera copilului, ca totul să fie perfect atunci când vor veni cu ea acasă.

„Fetita noastra puternica si curajoasa ne-a zambit cand ne-a vazut si ne-a simtit! Suntem fericiti ca e bine si creste! Suntem despartiti, dar impreuna! Speram sa o luam acasa cat mai curand! Saptamana asta finalizez camera Emei! Abia o asteptam acasa!”, este mesajul Cristinei Cioran de la ultima fotografie postată.