Aseară am putut vedea la Românii au Talent un tânăr talentat pasionar de rapp. Acest concurent a creat controverse la masa juriului.

Gabriel Bisoceanu pe numele său s-a prezentat în fața juraților și a întregii țări cu un moment muzical. Acesta a urcat pe șcena de la Românii au Talent cu o melodie rapp și o demonstrație de beatbox.

Gabriel Bisoceanu este din Buzău, a terminat liceul, dar nu are un loc de muncă stabil. Tânărul se consideră artist și a mărturisit că a lucrat ca ospătar și că a schimbat până acum câteva locuri de muncă.

Jurații de la Românii au Talent au fost impresionați de numărul tânărului din Buzău. Cel care a fost șceptic la acest moment a fost Mihai Petre, cunoscut pentru faptul ca fiind cel mai exigent dintre jurați.

„Ai intensitate și ura pe care vreau s-o simt în hip-hop dar la un moment dat nu mai suportam să aud cum iți iei aer”, a spus Mihai Petre.

Gabriel Bisoceanu a trecut în etapa următoare cu trei de ”DA”, iar numărul său de rapp poate fi văzut pe pagina oficială a emisiunii Românii au Talent.