Fabrica din Timişoara va produce şi va livra anvelope pentru modelul XE, produs în Marea Britanie.

“Noul parteneriat este extrem de important pentru dezvoltarea activităţii noastre în România, fiind o confirmare a calităţii produselor create aici. Avem o tradiţie de 15 ani în producerea anvelopelor, ceea ce ne permite să furnizăm companiei Jaguar modelele noastre de anvelope fabricate la Timişoara. Pe viitor, vom continua să îmbunătăţim procesul de producţie, pentru a ne putea extinde gama de anvelope, precum şi pentru a continua şi consolida parteneriatul cu această marcă premium”, a declarat Klaus Ohlwein, directorul general al Continental Anvelope Timişoara.

Jaguar va folosi modelele de anvelope ContiPremiumContact 5J şi ContiEcoContact 5J, ambele cu dimensiunea de 17 ţoli. Aceste anvelope oferă o excelentă performanţă în sezonul cald, pe timp umed sau uscat, precum şi o performanţă optimă în materie de rezistenţă la rulare.

În cadrul acestui parteneriat, Continental Anvelope Timişoara va furniza 15.000 de anvelope din modelele ContiPremiumContact 5 şi ContiEcoContact 5 începând cu anul acesta, după efectuarea testelor de către şoferii de la Jaguar pe autodromul MIRA din Anglia. Anvelopele vor fi destinate modelelor de automobile Jaguar pentru pieţele din Europa şi de la nivel global.

În prezent, compania produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 de ţoli, pentru a răspunde cererii de pe piaţă, inclusiv anvelope inovatoare pentru vehicule electrice, precum şi anvelope pentru vehicule comerciale uşoare (VAN). AGERPRES