Întrebat, în acest context, dacă nu a fost chemat de DNA, Constantin a răspuns: 'Nu, niciodată'.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta, întrebat de jurnalişti dacă ia în calcul trimiterea Corpului de control la Ministerul Agriculturii, a spus că acest lucru mai poate fi făcut doar la solicitarea Parchetului.

'Din momentul în care este o acţiune penală Corpul de Control administrativ nu are voie să mai intervină, decât dacă (…) ne cere Parchetul, dar nu intervenim noi şi peste Parchet', a afirmat Ponta.

Premierul Victor Ponta, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, au participat, joi, la prezentarea bilanţului pe anul 2014 a celor două ministere.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează joi percheziţii la Ministerul Agriculturii în legătură cu fapte privind târgul Indagra de la Romexpo din noiembrie 2014, au declarat surse judiciare.

Sursele citate susţin că sunt implicaţi secretarul de stat Nagy Peter Tamas şi secretarul general Virgil Găman, iar faptele reţinute în cauză ar fi de spălare de bani şi mită în legătură cu târgul Indagra de la Romexpo din noiembrie 2014 şi contracte fictive cu firme.

SURSA: Agerpres