Constantin Enceanu, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți interpreți de muzică populară din România, va fi invitatul special al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Acesta va dezvălui duminică detalii inedite despre cariera sa muzicală și viața personală.

Celebrul solist de muzică populară Constantin Enceanu deschide ușa către povestea sa personală

Artistul este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona Olteniei. Solistul este membru al Ansamblului Folcloric Maria Tănase din Craiova de mai bine de trei decenii, iar talentul său l-a propulsat în fruntea topurilor muzicale. Artistul a câștigat numeroase premii la concursurile de interpretare și a lansat zece albume care au adunat o bază solidă de fani.

Constantin Enceanu a parcurs momente de bucurie și satisfacție, dar și perioade dificile de-a lungul carierei sale. El se descrie ca fiind un artist ordonat, pasionat de muzică și, mai presus de toate, un interpret pentru care aplauzele publicului sunt mai importante decât banii. Artistul este căsătorit și are o fiică.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, celebrul solist de muzică populară va da detalii despre parcursul său muzical, dar și despre viața personală. Solistul a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa privată, alegând de multe ori să nu expună problemele personale în fața publicului. Cu toate acestea, în cadrul interviului, el se va deschide și va dezvălui aspecte mai puțin cunoscute din viața sa.

Constantin Enceanu, față în față cu Denise Rifai

Artistul, provocat de Denise Rifai să răspundă sincer la întrebări

Interviul din această duminică va oferi telespectatorilor oportunitatea de a descoperi cum interpretează Constantin Enceanu partitura propriei vieți, dezvăluind momente și amintiri din cariera sa remarcabilă, dar și din viața sa personală.

Constantin Enceanu va fi provocat să ofere răspunsuri sincere la întrebările gazdei. „Când ați început să trăiți din muzică?”, „Ați ajuns vreodată de la bal la spital?”, „Ii mai reprosați soției întreruperea de sarcină?”, „Sunteți îngâmfat?”, „Ii faceți în ciuda șefei Niculina Stoican?”, „V-ați împăcat cu moartea lui Petrică Mîțu Stoian?” sunt doar câteva dintre întrebările care vor oferi o imagine mai detaliată despre îndrăgitul artist de muzică populară.