Consiliul de Administraţie a aprobat revocarea directorului general interimar al companiei, Rareş Stanciu. director general interimar, pe o perioada de 4 luni, a fost numită Elena Petraşcu, până astăzi, director al Direcţiei Juridice şi Reglementări din CNPR. In paralel, se desfaşoară selecţia pentru directorul general al companiei „Poşta Română”, în conformitate cu OUG 109/2011 cu modificările şi competările ulterioare.

Elena Petraşcu a ocupat funcţiile de învăţătoare, consilier juridic la Ministerul Transporturilor, director general la direcţia generală juridică în Ministerul Integrării Europene, director general la Ministerul Dezvoltării Regionale şi locuinţei, director general adjunct CN Loteria Română, secretar general adjunct la Ministerul Mediului şi Pădurilor, director general Ministerul Transporturilor la Departamentul pentru marile proiecte de infrastructură, inspector guvernamental la Secretariatul General al Guvernului, director cabinet Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. 

Prima măsura luată în cadrul CA a fost mandatarea membrilor comisiei de negociere cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) în vederea modificării prevederilor din Contractul Colectiv de Muncă referitoare la eliminarea indemnizaţiei de conducere în cazul revenirii de pe o funcţie de conducere pe una de execuţie.

Tot în şedinţa CA de astăzi a fost aprobată şi noua organigramă a CNPR prin care au fost desfiinţate 56 de posturi de conducere (la nivel central), reprezentând o economie de 424.000 lei lunar la salariile de baza si 92.000 de lei lunar la indemnizaţiile de conducere, din bugetul pentru salarii al companiei.