Conferința vizează acest tip de metodă managerială, implicațiile și beneficiile obținute de companii în procesul decizional strategic și operațional. Cel mai important beneficiu  constă  în creșterea ratei rentabilității cu până la 5%.

Elementul central al acestui eveniment constă în prezentarea realizată de către André Sanseverino, Senior VP  Sales  & Marketing și cofondator MyABCM.  A  fost  implicat  în proiecte globale / regionale și susține frecvent cursuri și prelegeri în cadrul programelor  MBA.

Implementarea unui sistem de Activity Based Management conduce la o serie de beneficii, precum:

  • -creșterea profitabilității companiei pe termen lung
  • -realizare afacilă de scenarii de tip WHAT IF, fără experimente costisitoare
  • -determinarea mixul de produse și segmentele de clienți ce generează cel mai mare profit
  • -orientarea resurselor companiei  (inclusiv zona de vânzări) către piețele cu cea mai mare profitabilitate
  • -implementarea de KPI-uri în toată compania, încorelație directă cu obiectivul profitabilității
  • -diferențierea pe termen scurt și  lung  față de concurență

La nivel operațional, se determină profitabilitatea reală pentru fiecare  cost object: client, produs, contract, produs finit, serviciu, agent de vânzare, magazine, sucursală și alții, funcție de domeniul de activitate. De asemenea, se identifică cauzele pentru care un cost object  determină profit, iar altul determină pierdere. Trasabilitatea costurilor pe lanțul resursă – activitate – cost objects este un beneficiu major de înțelegere a modului în care sunt folosite resursele companiei.

Mai multe detalii despre organizatori:

MyABCM : www.myabcm.com, este unul dintre providerii de top, la nivel mondial, privind aplicațiile software Activity Based Management. În 20 de ani de experiență, a participat la implementarea a peste 600 de proiecte din diverse industrii, atât pentru clienți locali, cât și pentru proiecte multinaționale.

Cabinet Management : www.cabinet-management.ro, proiecte implementate în domeniul distribuției, serviciilor financiare și producției. Este partener afiliat pentru  Romania al MyABCM, companie dedicată exclusiv acestui tip de metodă managerială.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului media: Capital.

Informații suplimentare :  [email protected]  sau  0734.509.691.