"Complexul dispune de 304 apartamente (dintre care 93 sunt deja locuite), de trei şi patru camere cu finisaje de înaltă calitate. Toate apartamentele dispun de şemineu în living room, centrală termică individuală cu boiler încorporat şi radiatoare din aluminiu, aer condiţionat în living room şi dormitor, bucătărie complet mobilată şi parţial utilată, dar şi barbeque pe terasă", se arată în comunicat.

Preţul apartamentelor porneşte de la 109.000 euro, pentru un apartament cu 3 camere la mansardă de 149 mp construiţi şi 84 mp utili. Există şi opţiunea apartamentelor de 3 camere de 150 mp construiţi şi 115 mp utili la 129.000 euro, dar şi a unor apartamente cu patru camere de 163 mp construiţi, 122 mp utili, la preţul de 149.000 euro. Vânzarea apartamentelor se efectuează în scutire de TVA.

Potrivit comunicatului, complexul Ibiza Sol se află într-o zonă foarte sigură şi liniştită din apropierea Bucureştiului, respectiv la doar 200 metri de pădurea Băneasa, în imediata apropiere a Grădinii Zoologice.

Ansamblul rezidenţial Ibiza Sol a fost dezvoltat de către grupul spaniol Ibiza House, care a mai realizat alte patru proiecte în apropierea Bucureştiului (Ibiza Residential, Ibiza Club, Ibiza Golf şi Ibiza Golf and Light).
Sursa: Agerpres